معرفی کتاب: زندگی خود را دوباره بیافرینید

فهرست مطالب

موضوع کتاب : تله های زندگی

عنوان کتاب : زندگی خود را دوباره بیافرینید

زندگی خود را دوباره بیافرینید عنوان کتابی است که با تمرکز بر دوران کودکی ریشه‌ی اختلالات شخصیتی را مورد بررسی قرار می‌دهد و تلاش می‌کند با آمورش روش‌های ساده و کاربردی، به ما در راستای بهبود وضعیت‌مان کمک کنند.

معرفی نویسندگان

نویسندگان کتاب(نویسنده: جعفری یانگ،. جانت.اس.کلوسکو) ، ضمن استفاده از شرح‌حال بعضی از بیماران واقعی، نشان می‌دهند که چگونه هر یک از این الگوهای نامناسب در دوران کودکی شکل‏ گرفته‌‏اند و استانداردی برای ارزیابی خودمان در بزرگسالی می‌شوند. آن‌ها که از صاحب‏نظران حوزه شناخت‌درمانی هستند،

به شناسایی، نشانه‌شناسی، سبب‌شناسی و درمان ۱۱ الگوی رفتاری مخرب و تکراری پرداخته‌‏اند که به خودانگاره منفی ربط دارند. جفری یانگ و جنتاس.کلونسو کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید را ابزار قدرت‌مندی برای درمان مشکلات مراجعان براساس رویکردهای شناخت‏‌درمانی و طرح‏واره ‏درمانی می‌دانند.

معمولا با شنیدن نام کتاب “زندگی خود را دوباره بیافرینید”، همه حدس می‌زنند که این کتاب مجموعه‌ای از مطالب بی‌اعتبار است که فقط قصد دارد جملات شعاری را در ذهن ما جاگذاری کند. مطالب مفید این کتاب و متن روان آن، باعث می‌شود تنها با مطالعه چند فصل ابتدایی آن احساس رغبت برای ادامه دادن آن‌ داشته باشیم.

معرفی یازده تله زندگی

در این کتاب، جفری یانگ به معرفی ۱۱ تله پرداخته است و سپس برای مشخص شدن میزان فعال بودن هر تله در زندگی افراد، تست‌هایی را قرار داده است. پس از آنکه تله‌ها به ما معرفی شد و تست‌ها را انجام دادیم، یانگ به ما روش‌هایی برای کنترل این تله‌ها می‌آموزد.

کنترل آن‌ها باعث می‌شود که‌ کمتر در دام آن‌ها بیفتیم و سعی کنیم بیشتر به مدیریت زندگی خودمان بپردازیم، به‌طوری که واقعا به کمک این کتاب بتوانیم زندگی خودمان را بازآفرینی کنیم.

چرا باید کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید را مطالعه کنیم؟

زندگی خود را دوباره بیافرینید با آموزش خودشناسی به شما کمک می‌کند تا الگوهای نادرست رفتاری را شکست داده و از چرخه مداوم تکرار رنج‌ها بیرون بیایید. این کتاب می‌تواند به ما کمک کند از سد مشکلاتی که در کودکی برایمان پیش آمده و نتوانسته‌ایم با آن‌ها کنار بیاییم رد شویم. این مسئله باعث می‌شود بسیاری از مشکلات بزرگ‌سالیمان نیز به صورت خودکار برطرف شود.

خواندن این کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

همه انسان‌ها نیاز دارند که با طرحواره‌های خود آشنا شوند. این کار باعث می‌شود که انسان‌ها به حل و مدیریت این احساس‌ها و تله‌ها در زندگی خود بپردازند. بنابراین در هر جایگاه و شرایطی هستید، می‌توانید از مطالب مفید این کتاب استفاده مفید داشته باشید.

درباره جفری یانگجفری یانگ روانشناس مطرح آمریکایی است که در سال ۱۹۵۰، متولد شد. او بنیانگذار موسسه‌ی شناخت‌درمانی نیویورک و موسسه طرحواره درمانی

است. جفری یانگ خودش طرحواره درمانی را بنیان‌گذاری کرده و توسعه داده است.

او چندین کتاب مهم در زمینه نظریه شناختی رفتاری و طرحواره درمانی نوشته است. او همین‌طور به عنوان مدرس در دانشکده روانشناسی کالج دانشگاه کلمبیا نیز فعالیت می‌کند. دکتر یانگ با جست‌وجو در ریشه‌های مشکلات ذهنی مبتنی بر احساسات و روابط افراد، اقدام به درمان آن‌ها می‌کند.

دکتر یانگ تحصیلات ابتدایی خود را در دانشگاه ییل آمریکا به پایان رساند و پس از آن مدرک دکترای خود را از دانشگاه پنسیلوانیا دریافت کرد.

مدرک پسا دکترای خود را نیز در مرکز شناخت درمانی دانشگاه پنسیلوانیا به همراه دکتر بک تکمیل کرد و پس از آن به عنوان مدیر بخش آموزش و پژوهش شروع به فعالیت کرد.

جفری یانگ علاوه‌بر نویسنده بودن به عنوان راهنما و مشاور در بسیاری از موسسات و پژوهشکده‌های طرحواره و شناخت درمانی فعالیت می‌کند. همچنین دکتر یانگ در نوشتن کتاب «مقایسه اثر بخشی شناخت درمانی در مقایسه با داروهای ضد افسردگی» نیز همکاری کرده است.

فهرست کتاب 

1. مقدمه‌ای از آرون بِک 2. پیشگفتار 3. تله‌های زندگی 4. شما گرفتار کدام تلۀ زندگی شده‌‌اید؟ 5. درک تله‌های زندگی 6. تسلیم، فرار و ضد

حمله 7. تله‌های زندگی چگونه تغییر می‌کنند؟ 8. لطفاً مرا تنها نگذار 9. نمی‌توانم به تو اعتماد کنم 10. هرگز به محبتی که می‌خواهم نمی‌رسم 11. من با

دیگران سازگار نمی‌شوم 12. به تنهایی از عهدۀ این کار برنمی آیم 13. به زودی فاجعه رخ می‌دهد 14. من بی ارزش هستم 15. احساس شکست می‌کنم

16. همیشه کارها را به شیوه‌ای که تو می‌خواهی انجام می‌دهم 17. تلۀ زندگی: تعیین معیارهای پرتوقعانه 18. می‌توانم هرآنچه می‌خواهم داشته باشم

19.فلسفۀ تغییر

بخش‌هایی از کتاب

این تله‌های زندگی هستند که مشخص می‌کنند ما چطور فکر کنیم، احساس کنیم، عمل کنیم و آن‌ها را به دیگران نیز منتقل کنیم. آن‌ها موجب بروز احساسات قدرتمندی همچون خشم، ناراحتی و اضطراب می‌شوند. حتی زمانی که «ظاهرا» همه چیز داریم (موقعیت اجتماعی، یک ازدواج ایده‌آل، احترام افرادی که با ما صمیمی هستند، موفقیت شغلی)، اغلب طعم شیرین زندگی را نمی‌چشیم و یا نسبت به موفقیت‌هایمان باور نداریم.

دیدگاهتان را بنویسید

خدمات خانواده امن
فرم ثبت درخواست مشاوره